Page 30 - Forsvarets forum 4-2016
P. 30

Messetoppen





                                      Topp

                                  Meget bra


                                      Godkjent



                        Snevert

                    For dårlig

                    Bomber og granater!


                     Bardufoss (juli 2016)
                     Madla (mai 2016)
                     Ørland (mars 2016)
                     Huseby - Garden (des. 2015)



       FETT NOK















        Messa er ny på Bardufoss, men det hjelper lite når gratengen

        er smaksfattig og baconterningene svidde.



        Når baconterninger (noen av de åpenbart   Store vinduer slipper lyset og naturen inn, og   Utbudet av pålegg endres litt fra tid til annen
        stekt for lenge) blir hovedretten og fiske-  det er rent, pent og ikke minst ryddig. Men, så   slik at man opplever noe «nytt» når man kom-
        gratengen tilbehøret, ja, da er det noe feil med   var det denne maten, da...  mer til fatene. Apropos fatene: Her kan messa
        hovedretten. Det gjelder åpenbart ikke bare                                  helt klart gjøre noe for at de skal være mer inn-
        denne dagen. For mange soldater vi har snakket   Anretning. Vi starter som før med lunsj. Den er   bydende. Rekker på rekker med ost eller skinke
        med, mener kjøkkenet må smaksette maten   på et mer enn godkjent nivå med et godt utvalg   vil se bedre og mer deilig ut med noe mer kreativ
        bedre.                                 av pålegg, fine varmrettsalternativer og en   anretning. Finn på noe, strø på litt tilbehør og
                                               hyggelig salatbar som byr de spisende på for-  gjør det litt mer spenstig.
        Det bør være vanskelig å ha noe å utsette på en   skjellige muligheter til å komponere sin salat-  Er det forresten mulig å gjøre noe med brø-
        messe som var splitter ny for bare ett år siden.   tallerken. Her kan både sunt og usunt fås til.   det? Kjedelige rekker av halvferskt og halvgodt
     30  AUGUST 2016
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35