Page 38 - Forsvarets forum 4-2018
P. 38
Se video på
forsvaretsforum.no
Messetoppen
Messetoppen
Messetoppen
Topp Topp
Topp
Meget bra
Meget bra
Meget bra
Godkjent
Godkjent
Snevert
Godkjent
Snevert
For dårlig
Snevert
For dårlig
Bomber og granater
Bomber og granater
Terningmoen (2017)
For dårlig
Ramsund (2017)
Sørreisa (2018)
Rena (2017)
Skjold (2017)
Sortland (2018)
Madla (2016)
Bomber og granater
Terningmoen (2017)
Jarfjord (2017)
Ramsund (2017)
Rygge (2016)
Rena (2017)
Ørland (2016)
Skjold (2017)
Terningmoen (2017)
Haakonsvern (2016)
Madla (2016)
Bodin (2017)
Ramsund (2017)
Sessvollmoen (2018)
Bardufoss (2016)
Rena (2017)
Setermoen (2018)
Høybuktmoen (2017)
Jarfjord (2017)
Skjold (2017)
Huseby - Garden (2016)
Rygge (2016)
Madla (2016)
Ørland (2016)
Haakonsvern (2016)
Jarfjord (2017)
Bodin (2017)
Rygge (2016)
Bardufoss (2016)
Høybuktmoen (2017)
Ørland (2016)
Huseby - Garden (2016)
Haakonsvern (2016)
Fredagsreisa
Bodin (2017)
Bardufoss (2016)
Høybuktmoen (2017)
Huseby - Garden (2016)
På Sørreisa legger man møtene til fredager for å få med seg den berømte lunsjen.
Så mye skryter soldater, offiserer og tacochips. Foruten det «vanlige» er det laks i Sørreisa sprenger nesten skalaen vår med
ansatte av lunsjen at man begynner å undres både kald- og varmrøkt utgave, et berg av ferdig lunsjen, det er så vi har lyst til å slenge på en
om de ljuger. Men nei da. De gjør ikke det. De skrellede reker og flere sildeslag. Skal du ha en ekstra tallerken.
mener det på ramme alvor. halv skive med alt, så ender du på nærmere 20
Det var nesten så vi vurderte å avlyse vårt blingser. Hadde middagen vært hundre prosent perfekt,
besøk en vanlig tirsdag bare for å oppleve her- Messa ble utvidet da utdanningen på Mågerø ville vi faktisk vurdert å utvide skalaen.
ligheten: fredagslunsjen. ble flyttet til Sørreisa. Her serveres det fra 40 til For dessverre for Sørreisa var de innbakte
Men vi kjørte på. 140 personer hver dag, avhengig av hvilke uker kyllinglårene ikke helt perfekte. Denne dagen
stasjonen er inne i. Mange ansatte velger å spise måtte kjøkkensjefen servere «ferdigmat» som
Lunsjen er dagens høydepunkt, uansett dag. lunsjen sin her, rett og slett fordi tilbudet av hun kalte det, altså halvfabrikat som varmes.
Her er det nok av varmretter, pålegg og ikke matvarer er for godt til å kunne droppes. Dessu- Ferieavviklingen var noe av årsaken til det.
minst godt brød. Denne dagen var det både ten er det sosialt å spise i messa, humoren er på Disse innbakte kyllinglårene så svært inn-
chilikjøttboller, kyllingspyd og ostegratinerte plass, og praten går livlig. bydende ut, var varmet til skinnet var sprøtt,
38 AUGUST 2018