Page 26 - Forsvarets forum 2-2016
P. 26
NESTEN, ØRLAND,
Soldater og ansatte på Ørland bør gi kjøkkenfolket en klem, hver dag!
Skulle dagen være miserabel, så venter et Kanskje var kjøkkenet uheldig med akkurat rer soldater, offiserer og ansatte, kan ikke annet
kompetent kjøkken på å trøste deg, gi deg kom- den kjøkkenbakken vi forsynte oss av? Likevel, enn bejubles. Med nok valgmuligheter innen
fort og ikke minst god mat. skal det bli full score i Messetesten, må alt være pålegg, anretninger som ligner gode hotellrestau-
Har du ekstra god tid, så bli sittende litt ekstra perfekt. ranter, en svært tiltaltende salatbar, forskjellige
for å nyte steminingen, samtalen og atmosfæren Fire knallsterke tallerkener vitner likevel om typer brød (ganske så ferskt dessuten) og en
i messebygget. at stasjonen bør være stolt av sitt kjøkken. varmrett det faktisk smaker godt av, så bør kjøk-
kensjefen snarest bestille marsipankake og feire
Middag. Ovnsbakt laks, perfekte poteter, rømme Høydepunktet. I Messebygget fra 1956 (moderni- sine ansatte.
med purreløk og mye, men dessverre, dvaske sert i 1996) ble det spist 536 000 måltider i 2015.
grønnsaker.... Som så mange andre steder i Forsvaret er det Catering. Kjøkkendriften på Ørland er dessuten
Ørland hovedflystasjon var på vei til full score lunsjen som er høydepunktet rent matmessig. ganske så spesiell. De driver, foruten et vanlig
i Messetesten, men ble felt på oppløpssiden av Undertegnede har spist lunsj mange steder i kjøkken, det som kan oppfattes som ren cate-
grønnsaker, som så langt bedre ut enn de smakte. Forsvaret tidligere, men det kjøkkenet her serve- ring-virksomhet. Mange avdelinger har operative
26 APRIL 2016