Page 47 - Forsvarets Forum nr. 3 / 2021
P. 47

                ANNONSE
 ROVISS Integrated Sensor Suite . ROVISS gir en kraftig evne til å håndtere situasjoner med høy trussel ved å distribuere flere sensorer samtidig.
All sensorinformasjon er smeltet sammen til en enkelt datamaskin ombord på Digital Vanguard og videresendt til den nye x500 Integrated Command Portal for å gi et rent og effektivt skjerm- og administrasjonsverktøy.
Programvaren bruker ATP45e og AEP45 (C) protokoller for å kartlegge hendelsen basert på sensordata. Avhengig av oppdraget kan ROVISS administrere sensorer for eksplosiver, stråling, kjemiske agenter, TIC og TIM og meteorologiske data.
  Intelligent deteksjon av mobiltelefoner og våpen
DESIGNET FOR Å BLI SMARTERE OVER TID
Xact ID er teknologiplattformen til Cellsense Ultra - en som er utviklet for å forbedre screeningens effektivitet, effektivitet og smart intelligens. Dens nytte vil øke over tid for å organisere deteksjon med overvåking. Som behov for å oppdage smuglingendring, vil Cellsense Ultra også gjøre det. Med Cellsense Ultra er fremtiden allerede i dine hender.
 Metrasens har benyttet anledningen og skapt banebry- tende teknologi, og presset kategorien til deteksjons- systemet til nye grenser. Gjennom disse prestasjonene tilbyr Cellsense Ultra sine brukere:
● Xact ID TM, en intelligent deteksjonsplattform som ligger til grunn for programvarealgoritmer, maskinlæring og sensordesign for å produsere neste generasjons systemytelse.
● 70% større samlet gjenkjenning sammenlignet med vår nåværende markedsledende teknologi
 Kontakt oss for ytterlig informasjon
Info@airsafe.no
telefon.452 86 163
  Airsafe AS. Flyplassvegen 23, 6040 Vigra. Org.nr. 920010164 www.airsafe.no

   45   46   47   48   49