Page 38 - Forsvarets forum 5-2016
P. 38
youtube.com/forsvaretsforum
Messetoppen
Topp
Meget bra
Godkjent
Snevert
For dårlig
Bomber og granater!
Madla (mai 2016)
Rygge (september 2016)
Ørland (mars 2016)
Bardufoss (juli 2016)
Huseby - Garden (des. 2015)
PASTADAG: Soldatene på Rygge hadde lite å utsette på pastaretten da Messetoppen var innom.
DET LILLE EKSTRA
Litt kjedelige Rygge har det lille ekstra.
Hva er så det lille ekstra? Joda. Eksem- de fremdeles på Rygge. For Messetoppen er det Go-bit. Lunsjen er som ellers i Forsvaret. Et greit
pelvis nystekt brød fra tid til annen, en kakebit underlig når vi ser at stadig flere messer har fel- utbud med pålegg og salat pluss det lille ekstra:
eller to både til lunsj og middag, spennende les bespisning med førstegangstjenestegjørende som oftest en varmrett som baserer seg på gårs-
gjenbrukte retter til lunsj og kanskje en ispakke og befal/offiserer. Er man kolleger på jobb, kan dagens middag og fra tid til annen en go’bit til
eller saft sendt til vakta. Det overbeviser oss om man vel være det i spisemessa også? kaffen, enten det er restekake eller kjøkkenets
at Rygge fortjener en god score. Det blir ikke Messebygget er nok ikke Forsvarets mest egen lefse med smør, sukker og kanel.
toppscore, men det lille ekstra gjør at Rygge får estetisk og moderne bygg. Bygget på 50-tallet Selve kjøkkendelen er stor. Her har kjøkken-
en ekstra tallerken servert, det blir totalt fire. og sist modernisert på begynnelsen av 90-tallet. personalet stor boltreplass, som selvsagt også
Det bærer messa preg av, selv om noen nye ele- gir seg utslag i maten.
Fysisk skille. Hvorfor noen avdelinger i Forsva- menter er kommet på plass gjennom årene. Men
ret fremdeles velger å fysisk skille soldater og den fremstår rett og slett som kjedelig og gam- God pastarett. Soldatene sier de styrer unna
befal i spisemessa, er for oss en gåte. Dette gjør mel, og det trekker ned på totalvurderingen. bacalaoen når den havner på menyen. Som en
38 OKTOBER 2016